plandelman banner 2

Zaterdag 27 augustus 2022
De 1ste Utrechtse Plandeldag

Feest! Utrecht bestaat 900 jaar. De stad viert deze verjaardag met een mooi programma voor, door en met zoveel mogelijk Utrechters. En met Plandelaars en Ploggers, want op zaterdag 27 augustus 2022 organiseren we De 1ste Utrechtse Plandeldag.

Met alle opruimhelden van 030 maken we in één dag 900 straten schoon en kleuren de hele stad groen (met de app WePlog, gratis voor Android en iPhone).

900 straten voor Utrecht 900

Op de Utrechtse Plandeldag trekken we de hele stad door, buurt voor buurt, met ervaren opruimhelden maar ook met absolute groentjes. Solisten, stelletjes, ouders met kinderen, vrienden, buren, sportclubs. Kids, tieners, pubers, studenten, werkenden, werkzoekenden en gepensioneerden. Geen vaste route, want ieder bepaalt zelf zijn eigen weg en tempo. Maar het wordt wéel zichtbaar in welke 900 straten Utrechters actief zijn of zijn geweest.

Doe mee!

Meedoen is simpel én leuk. Al doe je alleen maar je eigen straatje. Andermans straatje mag natuurlijk ook! En ga je met een groep van 10 mensen aan de slag (buren, collega's, gezinsleden, de kids) dan kun je in aanmerking komen voor van het enige echte P-shirt. Zolang de voorraad strekt, het is een collector's edition!

Meld je sowieso aan via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. met in de aanhef 'Utrecht 900'.

plandeldag 4 klein